Jolanda Hakvoort

Herinneringsspecialist

IMG_0826

Vaarwel koffie en cake, hallo champagne uitvaart

Dag lieve geïnteresseerde, mijn naam is Jolanda Hakvoort, en ik help mensen bij het organiseren van een uniek afscheid.

Ik heb de hele wereld rondgereisd om uitvaarten in verschillende culturen te ervaren, grote events vormgegeven en weet precies welke mogelijkheden er zijn om een bijzondere, persoonlijke uitvaart te organiseren.

Mijn doel:

Mijn droom is om de “koffie en cake uitvaart” compleet te vervangen voor een persoonlijk evenement. Een uniek leven verdient immers een uniek afscheid en een mooi afscheid geeft berusting voor de nabestaanden. Ik zou graag zoveel mogelijk mensen helpen om dit bij leven te organiseren.

'Leef iedere dag alsof het je laatste dag is'

Dit is wat ik heb meegekregen na het overlijden van mijn man.

Sierd overleed onverwacht op zijn 29ste levensjaar. Dit abrupte verlies bracht me naast het verdriet en de rouw ook veel bewustwording: de realisatie dat het leven echt ieder moment afgelopen kon zijn, was voor mij op jonge leeftijd een heftig keerpunt. Het was alsof ik wakker geschud werd en sindsdien ben ik iedere dag als een bijzondere dag gaan beleven. 

Ik ben zo dankbaar dat ik – ondanks het onverwachte moment – een uitvaart heb kunnen organiseren die bij Sierd paste en die invulling gaf aan wie hij was. Dat ik dit voor hem heb kunnen regelen, met iedereen erbij die hem lief was, geeft me nog altijd een heel fijn gevoel.

Sierd’s uitvaart is inmiddels 23 jaar geleden, maar sindsdien wist ik dat ik mensen wilde gaan helpen om ook op een mooie, uniek manier afscheid te nemen van hun geliefden. 

dfc9e494-5d67-43a2-b775-3e04e9f1964c

"De mooiste dingen in het leven zie je niet met je ogen
maar voel je in je hart."