Hoe werkt het?

Hoe werkt het opstellen van een afscheidsplan bij mij?

Voor de meeste mensen is het vastleggen van hun uitvaart iets waar je je misschien liever niet mee bezig wilt houden. Toch helpt het maken van een uitvaartplan voor je nabestaanden hen echt. Ik zou graag als je sparringpartner met jou je originele ideeën inventariseren en samen hier vorm aan geven. In een eerste gratis video- of telefoongesprek hoor ik graag wat jouw wensen zijn. Omdat ieders wensen verschillen zijn er diverse samenwerkingsmogelijkheden, die ik graag in het gesprek aan je toelicht. 

Retro old TV receiver and orange desk microphone on table front gradient mint green wall background. Broadcasting concept. Vintage style filtered photo

1. Videogesprek om je afscheidswensen te bespreken

 • We ontmoeten elkaar middels beeld bellen.
 • We maken uitgebreid kennis, waarbij we je afscheidswensen bespreken. In ons gesprek kan ik je helpen met tips en ideeën die jouw laatste afscheid zo persoonlijk mogelijk maken.
 • Op verzoek kan ik je helpen zaken te regelen die je nu alvast zou willen realiseren. Denk hierbij aan het maken video’s, fotopresentaties, een boek van jouw leven of afscheidsbrieven voor jouw naasten.
 • Dit kan ik zelf doen of kan ik bij geselecteerde partners neerleggen. Hierin is niets te gek en alles mogelijk.
 • Eventueel kan ik tegen een meerprijs ook alles voor je vastleggen in een nabestaandenplan, die je per email krijgt toegestuurd.
 • Prijs €250,00
colorful handmade ceramic coffee cups

2. Persoonlijke ontmoeting voor het bespreken van je afscheidsplan

 • We ontmoeten elkaar persoonlijk in de buurt van Amsterdam of Utrecht, zo gauw dit weer mogelijk is. Een videogesprek is uiteraard ook mogelijk.
 • We maken kennis en bespreken jouw wensen aan de hand van voorbeelden, foto’s, ideeën en een  presentatie. We nemen hier uitgebreid de tijd voor.
 • Na twee weken hebben we nog een videogesprek om eventuele open eindjes, waar je meer tijd voor nodig had te bespreken.
 • Ik leg al jouw wensen vast in een uitvaartplan in een digitale kluis, waar al jouw gegevens veilig staan opgeslagen en niemand bij kan.
 • In het uitvaartplan staan ook alle leveranciers van jouw keuze. Zodat die gemakkelijk terug te vinden zijn.
 • Ik stuur je de wachtwoorden door. Het plan kun je dan zelf wijzigen met je eigen wachtwoorden en eventueel zelf je wensen door de tijd aanpassen.
 • Eventueel kan ik je helpen zaken te regelen, die je nu alvast geregeld wilt hebben. Dit doe ik zelf of beleg ik bij geselecteerde partners. Denk hierbij aan het maken van video’s, fotopresentaties, een boek van jouw leven.
 • Je ontvangt alles wat we besproken hebben in een PDF per e-mail.
 • Je kunt daarna tevens alles doorsturen naar je executeur testamentair.
  Prijs €495,00 
Beautiful red haired wrinkled woman holds chin, looks thoughtfully aside, holds modern cell phone, contemplates about message content, dressed in fashionable clothes for pensioners. Blank space

3. Video gesprek voor het bespreken van andere afscheid mogelijkheden

 • We ontmoeten elkaar middels een videogesprek.
 • We maken uitgebreid kennis. In een ons gesprek kan ik je helpen met tips en ideeën die jouw afscheid zo persoonlijk mogelijk maken.
  Ook bespreek ik hoe ik afscheidsattenties kan regelen over de dood heen.
 • Op verzoek kan ik je helpen zaken te regelen die je nu alvast zou willen realiseren.
  Dit kan ik zelf doen of kan ik bij geselecteerde partners neerleggen.
Glass piggy bank with golden coins on white background 3d rendering

Transparante tarieven

Ik regel ieder afscheid bij leven. Ik ben onafhankelijk, wat betekent dat je alleen betaalt voor de bovenstaande mogelijkheden. En verder geen ondoorzichtige kosten of verplichtingen naar een uitvaartverzekeraar of uitvaartverzorger hebt. 

Ik vind het erg belangrijk om helder te communiceren over de mogelijkheden. Tijdens onze afspraak bespreken we je wensen en je budget altijd zorgvuldig met elkaar. Ik zorg ervoor dat we binnen het door jou bepaalde budget blijven.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.